Zombis traktoros játék

2012.04.27. 20:48 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok autós ügyességi játékok traktoros játék morbid játékok traktoros játékok zombis játékok

Zombie Tractor

Nem a szokványos traktorversenyzős játék, hiszen itt akkor kapsz plusz pontot, ha elcsapod útközben a zombikat. Szóval hajts a zombie-kra és csinálj minél nagyobb pusztítást a kizárólag félhalott zombik lakta kísértetvárosban.

Zombie Tractor

Traktor versenyzős játék

2011.11.18. 20:10 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok versenyzős játékok traktoros játékok

Traktor versenyes játék

 

Egyszerű traktor versenyes játék extrém dombokkal, ahol ha igazán gyorsan mész, akkor nagyon nehéz elkerülnöd azt, hogy ne borulj fel a járgányoddal:

Traktoros ügyességi játék

Máriós traktoros játék

2011.10.13. 08:10 - traktoros-jatekok

Címkék: autós játékok máriós játékok versenyzős játékok traktoros játékok

Mario Tractor

Ennek a traktoros játéknak a legnagyobb különlegessége az, hogy maga az egész Világ legismertebb vízvezeték szerelője Super Márió vezeti azt. Menj végig a pályákon Márióval és az ő remek zöld színű traktorjával, közben ügyelj arra, hogy ne borulj fel!

Mario Tractor 2

Ingyenes traktoros játék

2011.10.12. 08:05 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok autós ügyességi játékok traktoros játékok

Fronthoe Trial

Menj végig a pályákon a különleges lánctalpas traktorral a járgányt a nyilakkal tudod irányítani a W,A,S,D gombokkal pedig a traktor első karját tudod mozgatni, ha szükséged van a nehéz terepek legyűrésére.

Traktoros Játék

2011.10.11. 21:46 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok online játékok traktoros játék morbid játékok traktoros játékok vezetős játékok

Tractors Power 2

Nem csak egyszerűen végig kell száguldoznod a különböző terepadottságokkal rendelkező pályákon, hanem a traktor első lapátjaival kell egyensúlyoznod, hogy megfelelő sebességgel minél gyorsabban elérd a célt ebben a nagyszerű versenyzős autós ügyességi traktoros játékban, persze a lapátot más dolgokra is használhatod: csirkéket, libákat tudsz elütni és gyümölcsös ládákat felborítani néminemű plusz bónusz pontokért ;)

Traktoros ügyességi játék

2011.10.11. 21:39 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok ingyenes játékok flash játékok versenyzős játékok traktoros játék traktoros játékok vezetős játékok

Tractor Rampage

Egy traktorral kell különböző nehézségű vontatmányokat húzva eljutnod a célig minél jobb idő eredménnyel  Válassz traktort majd hajts vele végig a pályákon, ügyelj arra, hogy ne borulj fel és ne hagyd el a rakományod ebben a remek traktoros játékban:

Ez én traktorom játék

2011.10.11. 21:32 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok autós játékok ingyenes játékok autós ügyességi játékok traktoros játék traktoros játékok vezetős játékok

My Tractor

 

Ebben a traktoros játékban, mintha csak egy terepjáróval kellene végigmenned a dimbes dombos pályákon, mindössze egy dologra kell ügyelned: ne borulj fel a traktoroddal!

My Tractor Game

Traktoros jatekok

2011.10.11. 21:15 - traktoros-jatekok

Címkék: játékok online játékok ingyenes játékok flash játékok traktoros játékok

Rengeteg jobbnál jobb traktoros játékot fogsz találni ezen az oldalon. Ha szereted a markolókat, nehézgépeket és a különleges traktorokat, akkor jó helyen jársz ezen az oldalon, hiszen rendszeresen frissítjük az oldalt jobbnál jobb traktoros játékokkal. Mentsd el ezt az oldalt a kedvenceid közé és térj vissza hozzánk minél gyakrabban.

süti beállítások módosítása